Detacheren

Detacom biedt haar opdrachtgevers verschillende detacheringsvormen aan, waardoor we doeltreffend kunnen inspelen op de behoeften en wensen. Zoekt u naar tijdelijke versterking van uw huidige team of zoekt u iemand die u op termijn aan kunt nemen dan bent u bij ons aan het goede adres. Detacom is een professionele ICT-dienstverlener op het gebied van detachering, gericht op bedrijven en organisaties in Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de juiste kandidaat aan de juiste opdracht te koppelen tegen scherpe tarieven.

Detacom biedt u de volgende detacheringsvormen aan:

Detachering voor tijdelijke ICT-capaciteit
Heeft uw organisatie onvoldoende capaciteit om de hoeveelheid werk uit te voeren, de afwezigheid van vaste medewerkers op te vangen of ICT-projecten succesvol uit te voeren? Detacom stelt graag haar ICT-professionals beschikbaar tegen scherpe tarieven. De professionals zijn in dienst van Detacom en worden door ons gedetacheerd bij klanten op zowel korte als langere opdrachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Detavast-concept voor structurele ICT-uitbreiding :
Heeft u behoefte aan structurele ICT invulling als gevolg van groei of vervanging binnen uw organisatie? Detacom is u hierbij graag van dienst en biedt u het Detavast-concept.

Ons Detavast-concept is een detacheringvorm waarbij u de intentie heeft om de professional, bij goed functioneren, in dienst te nemen. De detacheringsperiode duurt 850 facturabele uren, waarna kosteloze overname mogelijk is.

Met ons detavast-concept bent u verzekerd van een snelle permanente oplossing voor het tekort aan kennis, kunde en capaciteit. Uw voordeel is dat u in deze detacheringsperiode de tijd heeft om vast te stellen of de kandidaat voldoet aan uw eisen en past binnen het team. Daarnaast krijgt de kandidaat zelf ook de gelegenheid om te bepalen of uw bedrijf voldoet aan zijn/haar verwachtingen. Veel bedrijven zijn u voorgegaan en hebben zo de juiste match gevonden. Kortom, een prima oplossing voor de invulling van een structurele behoefte.


Onze ICT-professionals zijn gespecialiseerd in:

Softwareontwikkeling
- Projectmanagement
- Business consultancy
- Ontwerp (IA, FO, TO)
- Ontwikkeling (.NET, VB, Access, SharePoint en PHP)
- Testen (ISQTB, TMap)