Even voorstellen: Rob Heesakkers

09-11-2023

Mijn naam is Rob Heesakkers, 31 jaar en al mijn hele leven woonachtig in het Limburgse Weert. Afgelopen maand ben ik gestart als Business Developer bij Educom. In deze veelzijdige rol ga ik mij bezighouden met de ontwikkeling van de trainees en ervoor zorgen dat zij op hun plek terechtkomen bij een passende organisatie. Daarnaast ga ik ook aan de slag met het uitbreiden van ons zakelijke netwerk. Mijn focus ligt op de driehoek Eindhoven - Arnhem - Utrecht.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en na het behalen van mijn diploma merkte ik zelf het grote verschil tussen studie en het werkveld. Een opleiding leert je heel veel, maar de praktijk blijkt toch vaak andere verwachtingen te hebben. Dit zie ik dan ook als de grootste kracht van Educom. Wij zorgen door middel van ons traineeship voor een gedegen basis, zodat de gap tussen opleiding en een baan een stuk toegankelijker wordt.

Na mijn opleiding heb ik diverse functies gehad binnen de IT, zowel procesbeheer als sales. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om te werken binnen een organisatie waar je je thuis voelt en waar je jezelf kan zijn. Alleen dan komen je kwaliteiten écht tot hun recht. Ik vind het erg bijzonder om van dichtbij de ontwikkeling van een trainee mee te maken binnen het traineeship en uiteindelijk ook aan de slag gaat bij een organisatie die écht bij hem of haar past.

Ik zou het fantastisch vinden wanneer een trainee mij over een paar jaar nog eens benaderd en, mede door mijn hulp, nog steeds iedere dag dat werkgeluk ervaart!